Tjänster

Tjänster

Mer än "bara" logistiklösningar

Cube Corner har mycket mer att erbjuda än ”bara” logistiklösningar. Vi erbjuder också tjänster inom en rad olika områden.

Systemutveckling

Under åren har vi på Cube Corner skapat hundratals kundanpassade lösningar inom en mängd olika områden. Vi har utvecklat allt ifrån handelsportaler och offertsystem, till produktkonfiguratorer och utskriftsmoduler. Vi har även utvecklat en lösning för generering av i6z-filer till ECHAs SCIP-databas.

Är ni i behov av en lösning men hittar inget passande på marknaden? Kontakta gärna oss så lämnar vi en offert på en lösning som är byggd helt utefter era önskemål.

Integrationer

Cube Corners verksamhet bottnar egentligen inte i logistik, utan i systemintegrationer. Att koppla ihop olika system är vårt signum. Vi har byggt tusentals integrationslösningar genom åren och lyckats koppla ihop det mesta, med det mesta. Har vi inte redan en färdig integration till de system som ni vill koppla samman, så kan vi ofta återanvända delar av andra befintliga integrationslösningar och därmed spara både tid och pengar.

Verksamhetsutveckling

Vi har ett nära samarbete med våra kunder. Inte enbart i relation till den lösning vi levererat, utan vi strävar alltid efter att tillföra så mycket värde till kundens verksamhet som möjligt. Verksamhetsutveckling ingår helt naturligt när man anlitar oss, oavsett uppdrag. Det kan handla om effektiva IT-lösningar, men även om att dela med oss av våra erfarenheter och komma med förslag på processer, arbetssätt eller liknande. Det går även att anlita oss för ren verksamhetsutveckling. Vi hjälper er då att se över er verksamhet och ta fram ett förslag på effektiviseringsmöjligheter.

Är ni i behov av en lösning?