Byt ut papper och penna

mot en prisvärd, digital plocklösning

Schipt Pick är en digital plocklista som kan kopplas till Schipt TA eller Schipt OPZ. Det är en smidig lösning för företag som tröttnat på plock med papper och penna, och vill digitalisera sin verksamhet, men inte känner sig redo för att investera i ett WMS-system. Godshanteringen flyttas från affärssystemet till Schipt, och sparar tid för er lagerpersonal som snabbt och enkelt kan hantera plocket direkt i en surfplatta. Med Schipt Pick är det möjligt att fördela plockuppdragen bland personalen samt byta plockare på ett specifikt uppdrag. Självklart finns det även möjlighet för återläsning till affärssystemet. 

  • Effektivisering

    Spara tid genom att digitalisera ert plock. Er lagerpersonal får tillgång till alla plockuppdrag, direkt i surfplattan, och uppdragen återrapporteras direkt till affärssystemet så att ni alltid har uppdaterad information.

  • Prisvärt

    Schipt Pick är den perfekta lösningen för företag som vill digitalisera, men inte känner sig redo för att investera i ett helt WMS-system. Inte nog med att det är en oerhört prisvärd lösning, utan systemet sänker även era administrativa kostnader genom att effektivisera ert plock.

  • Personlig support

    Vi finns där för er verksamhet. Ring eller mejla oss och få personlig support av kunnig personal som snabbt hanterar era problem, frågor och funderingar.

Har du frågor om några av våra system eller tjänster?

Välkommen att kontakta oss!