Tillbaka

  

Schipt TA

Transportbokning och dokument

Schipt TA är enkelt att använda och billigt att köra. TA-systemet sköter bokningar och utskrifter av transportdokument. Systemet stöder massor av transportörer som ingår från start, många användare och obegränsat med transaktioner till ett fast pris och körs i er IT-miljö direkt i webbläsaren.Det är enkelt att koppla till ditt affärssystem eller WMS. Garanterat det enklaste systemet att kundanpassa på marknaden.

Funktioner & tillval

  

Kopplade transportbolag

De stora transportbolagen i Sverige och en hel del andra är aktiverade i Schipt TA. Systemet byggs kontinuerligt ut med fler som tillförs kostnadsfritt.

Många konkurrenter tar betalt per aktiverat transportbolag, inte Schipt!

Komplett lista med samtliga transportörer

Fritt antal transaktioner

Många konkurrenter tar betalt för olika nivåer av transaktionsvolymer. Inte Schipt!

10 användare

Med 10 användare avser vi administrativa användare och inte WMS eller användare som nyttjar funktioner i Schipt TA, de är gratis.

Många konkurrenter tar betalt per aktiv användare oavsett om de är administratörer eller inte. Inte Schipt!

Mall för egna transportörer

Om den transportör du använder inte finns med i listan så kan du alltid lägga upp den själv med Schipt FWD Template. Ett basutbud av tjänster och dokument kan användas och anpassas och du kan lägga upp ett obegränsat antal. Används mot lokala åkerier, utländska bolag och bolag utan krav på transportörsunika dokument och EDI.

Dokument

  • SIS Fraktsedel
  • CMR Fraktsedel
  • Transportetikett
  • Adressetikett (brev)

Kundanpassade dokument

Köp tjänsten av Schipt AB, någon återförsäljare eller investera i Print Design modulen från Cube Corner + utbildning och gör det själv!

Integrationer

Förutom vår egen integrations-specifikation läser vi in de flesta av konkurrenternas integrationsfiler. Det betyder att du inte behöver en ny koppling om den du redan har uppfyller våra krav på information.

Kostnadseffektivt och smart att använda saker som redan finns tycker vi på Schipt!

Naturligt kopplad till Schipt TMS och Schipt WMS från start.