Tillbaka

Schipt Contract

Digitalisera fraktavtal

Administrera dina fraktavtal digitalt med tariffberäkning. Schipt Contract är en applikation där du importerar in dina fraktavtal digitalt från Excel (som transportören förser dig med) och som sedan används av Schipt TMS, Schipt TA och Contract Query för att beräkna pris. En kostnad för obegränsat antal avtal. Att kunna administrera avtalen själv är tanken, men vi säljer det även som tjänst.

Administrativ modul

För manuell justering av fraktavtal, tariffer m.m.

Import (avtal)

Vettigt och smart sätt att importera fraktmatriser från Excel som är den form som transportörerna ofta skickar sina matriser i.

DMT Connector

Drivmedelstillägg ändras hela tiden. Schipt AB bevakar och lägger ut aktuella DMT för listade transportbolag som systemet laddar ner och tillgodoser att du slipper tänka på detta.

Contract Query

Ett fristående webbaserat verktyg som du kan koppla till ditt affärssystem eller webbshop för prisfråga och som returnerar priser m.m. så du automatiskt kan läsa in dem i ditt system. Schipt TA och Schipt TMS har Contract Query inbäddat i sina applikationer.

Använd i offert/orderläge och ge din kund rätt pris direkt för vald transportör, produkt och tjänst, eller ”best price”-uppslag som listar alla dina valmöjligheter.