Boxkalkylering

Sluta frakta luft

och sänk era fraktkostnader

Schipts Boxkalkylering går att jämföra med det klassiska datorspelet Tetris. Systemet beräknar det mest effektiva sättet att packa varje order för att minimera mängden luft i emballaget. Det beräknar även hur godset ska lastas på bilen för att utnyttja varje flakmeter så effektivt som möjligt, för varje tillgänglig transportör och fordonstyp. Genom att använda Boxkalkylering i er verksamhet, kan ni sänka era fraktkostnader med upp till 30%.

EU:s miljömål innebär 70% reducerade utsläpp från inrikestransporter till 2030. Smartare förpackat gods innebär att mer gods får plats på varje lastbil, vilket i sin tur bidrar till färre antal lastbilar på vägarna. Optimerad packning och lastning är inte bara bra för plånboken, utan även för miljön!

 • Minskade utsläpp

  Mer gods på varje lastbil, bidrar till färre antal lastbilar på vägarna. Med ökade krav från EU på utsläppsreducering, kan Pack- och Lastoptimeringen hjälpa ert företag att ta steget mot hållbara transporter.

 • Minskade kostnader

  Sänk era fraktkostnader genom att utnyttja varje flakmeter så effektivt som möjligt. Med Pack- och Lastoptimering kan ni sänka era fraktkostnader med upp till 30%.

 • Integrationer

  Schipt levereras med en kraftfull integrationsmotor som förenklar kopplingen till era övriga system. Vi har stöd för de flesta av konkurrenternas integrationsfiler, vilket betyder att ni inte behöver en ny koppling utan kan återanvända den ni redan har. Kostnadseffektivt och smidigt, tycker vi på Schipt.

 • Personlig support

  Vi finns där för er verksamhet. Ring eller mejla oss och få personlig support av kunnig personal som snabbt hanterar era problem, frågor och funderingar.

Har du frågor om några av våra system eller tjänster?

Välkommen att kontakta oss!