Om oss

Om oss

Från konsulter till egen systemsvit

Det var en tro på att IT-system ska formas efter verksamheten och inte tvärtom, som gjorde att Ronnie Utas och Jonny Axelsson grundade Cube Corner AB år 2006.

Denna tro visade sig vara mycket framgångsrik, och under åren har vi på Cube Corner skapat hundratals kundanpassade lösningar inom en mängd olika områden, så som handelsportaler, offersystem, produktkonfiguratorer, 3D-visualisering och mycket mer. 

Hur Schipt kom till - Logistiksviten utvecklad av Cube Corner

Under åren så uppmärksammade vi ett återkommande behov av flexibla, effektiva och prisvärda logistiksystem. Vi bestämde oss därför år 2016 för att paketera och sälja våra logistiklösningar, samtidigt som vi fortsatte utveckla kundanpassade lösningar. Schipt är inte ”bara” ett WMS-eller ett TA-system, utan det utvecklades till en komplett logistikplattform. Våra kunder kan helt enkelt välja vilka moduler som passar deras verksamhetsbehov och sedan lägga till fler moduler när verksamheten växer och behovet förändras.

Men Cube Corner är mer än bara systemleverantörer. Vi sätter våra kunders verksamhet i fokus och ser behoven ur ett större perspektiv. Med IT som utgångspunkt, hjälper vi våra kunder att effektivisera sina verksamheter.

Nu siktar vi på Cube Corner på att bli marknadsledande inom hållbar logistik. Transporter är en av de största miljöbovarna och vi vill, tillsammans med våra kunder, bidra till en positiv miljöutveckling med hjälp av system som är bra både för miljön och plånboken.

Logistics should be sustainable, right?