INR: Förbättrar vår arbetsprocess

produktionsbild 2

Vi på INR är specialiserade på tillverkning och försäljning av duschlösningar och badrumsinredning med en distinkt skandinavisk design. Med egna produktionsanläggningar i Malmö och Jönköping fokuserar vi i Malmö på att skapa innovativa duschlösningar medan vår produktion i Jönköping inriktar sig på badrumsinredning såsom kommoder, spegelskåp och speglar. Vårt huvudsakliga fokus ligger på de nordiska länderna, särskilt Norge och Sverige även om vi också verkar i Danmark och Finland. Vi når våra kunder genom återförsäljare över hela landet samt genom direktförsäljning till projekt. Med en omsättning på cirka 400 miljoner i år är vi en av de ledande aktörerna på duschmarknaden i Sverige. Det som sätter oss isär från våra konkurrenter är vår förmåga att skräddarsy badrumsupplevelsen för varje kund. Genom att erbjuda en digital plattform kan kunder själva skapa och beställa sitt drömbadrum. Detta säger Joakim Hansson, produktionschef och logistikansvarig på INR.

Hur kom ni i kontakt med Cube Corner? Vårt samarbete sträcker sig tillbaka till omkring 2012 och har utvecklats avsevärt sedan dess. En stor del till samarbetet skulle nog vara den tidigare relationen mellan våra företag. Vår bekantskap och förtroende för varandra ledde till att vi till slut valde att inleda ett samarbete.

Hur tycker du att vårt samarbete utvecklats genom åren? Och hur ser det ut idag? Jag tycker att vårt samarbete haft en positiv utveckling. När Jeeves tog över sin egen drift förlorade vi tillfälligt kontakten men återupptog sedan samarbetet genom implementationen av Schipt. De inledande stegen var något röriga men det var vi förberedda på, då Schipt var nytt på marknaden när vi körde i gång. Sedan dess har vår relation stabiliserats och blivit mer organiserad.

Hur ser du på vårt framtida samarbete? Vi använder i dagsläget enbart er TA-modul samt en enklare form av konsolidering. Men vi vet att Schipt har mycket mer att erbjuda, så vi överväger att utöka vår användning av er plattform.

Hur används Schipt i er verksamhet? Och hur kommer det sig att ni bestämde er för att implementera just Schipt? Vi nyttjar Schipt för etikettutskrift och har gemensamt tagit fram ett system för tracking mail. Jag tror att det finns potential för Schipt att lösa våra nuvarande problem med aviseringar. Den specifika utmaningen vi stöter på just nu är bristen på en smidig lösning för att trycka ut information och jag ser här Schipt som en möjlig lösning för detta problem

 

Vad har vårt samarbete gett för effekt för er verksamhet? Vi har märkt en märkbar digital förbättring i vår verksamhet jämfört med vårt tidigare system. Schipt har visat sig vara lättare att använda och navigera i vilket har resulterat i en förbättring av vår arbetsprocess.

Hur tycker du att vi hanterar vår support? Ibland kontaktar vi supporten via e-post eller telefon men vi har också etablerat en bra kommunikation med specifika kontaktpersoner hos er, vilket gör att vi kan få snabb hjälp vid behov. När problem uppstår är supporten tillmötesgående och vi får alltid snabb assistans för att lösa eventuella frågor. Vår relation kännetecknas av en familjär atmosfär.

Vissa företag uttrycker en oro kring att vi är så små. Var det något som oroade er och hur känner ni inför det idag?Vid beslutet 2012 insåg vi att det fanns en viss risk, men det var en risk vi valde att ta och är nöjda med resultatet. Vi har en positiv uppfattning om er kompetens och har haft förmånen att delta i studiebesök hos andra kunder som ni samarbetar med där vi fick upp ögonen ytterligare. Trots att Cube Corner inte är så stort har vi imponerats över era prestationer.

Slutligen, vad har ni för framtidsplaner? Vår digitala utveckling fortskrider. Vi vill fortsätta den digitala produktionen samt fortsätta utveckla och kvalitetssäkra våra produkter för att fortsatt kunna vara ett ledande företag inom tillverkning av duschlösningar och badrumsinredning. 

produktionsbild
INR_logo_black (002)