Schipts vision är att göra logistik enkelt för alla verksamheter

Att bygga ihop flera olika logistiska processer i ett och samma system och samtidigt kunna koppla upp systemet till vad som helst, när som helst till riktigt rimliga kostnader är vi ensamma om vad vi vet.

glödlampa i tankebubbla

Stora företag har satsat många miljoner på olika logistiska system och har genom åren förenklat sina processer. Mellanstora och mindre företag har fått köpa detta som tjänster för dyra pengar per transaktion. Det är Schipts vision att tillgängliggöra logistiska expertsystem som förenklar handel och logistik till de många mellanstora och mindre företagen utan att ge avkall på kvalitet och funktion! Vi tror på att volymen av system täcker kostnaderna. Därför kommer kostnaden för våra system vara låga.

Schipt har en hel svit av logistiksystem som är byggda för att arbeta tillsammans, men det går även välja ett externt system för någon enskild process om man hellre vill det. Schipt levererar transportplanering och optimering, avtalshantering för frakter, WMS för plock och pack, MPS för effektiv produktion och TA-system för administration av frakter samt kommunikation med transportörer.

Läs mer om systemen här!

Schipts vision är att göra logistik enkelt för alla verksamheter