Schipt™ TA

Transport Administration

Transportbokning och dokument

Schipt TA är det enkla och billiga TA-systemet som sköter bokningar och utskrifter av transportdokument. Systemet stöder massor av transportörer, många användare och obegränsat med transaktioner till ett fast pris och körs i er IT-miljö.

Det är ett av, om inte ”Det” enklaste systemet att koppla till ditt affärssystem eller WMS. Garanterat det enklaste systemet att kundanpassa på marknaden.

Innehåll

Klicka på rubrik för mer information

Detaljerat innehåll

Systemet bygger på en helt egenutvecklad teknisk webb-plattform från Cube Corner AB som installeras lokalt hos kunden för bästa möjliga responstid och enklast möjliga sätt att leverera kundanpassningar utan att störa andra kunder vilket är det största problemet med molnbaserade lösningar. Det vill vi inte ha då vårt system är byggt för att snabbt och väldigt billigt kunna anpassa systemet oavsett behov, vilket plattformen medger. Normalt fungerar allt automatiskt med integrationer, men behöver man så kör man upp det administrativa gränssnittet i en webbläsare. Fungerar bra i dom flesta webb-läsarna.

Det blir även mindre krångel med GDPR (nya personuppgiftslagen) om ni har all information innanför era egna väggar.

Transportörer som ingår är dom vanligaste förekommande på den svenska marknaden. Vi adderar kostnadsfritt nya när behov uppstår och kravet är tillräckligt stort från våra kunder. Detta ingår i abonnemangsavgiften. Man kan alltid lägga till egna transportörer och så många man vill. För dom som inte finns listade i systemet och då använder man standardutbudet av produkter och tjänster vilket transportören får rätta sig efter. Så fungerar dom flesta TA-system så även vårt.

Systemet stöder transporter i form av brev, paket, stycke, parti och bulk. Systemet är byggt för att enkelt kunna integreras med affärssystemet och det finns konverterare från Många befintliga system. Så kör du EdiCom, GCT, Consignore, Unifaun eller Logtrade så är Schipt förberett för att läsa in dessa filer. Det innebär att du behöver ingen ”ny” koppling. Det finns vissa grundläggande krav i kopplingen men dessa är för det mesta uppfyllda.

Vi har naturligtvis en exen specifikation på ett integrationsmeddelande som vi tycker att du på sikt bör byta till då den inte behöver ”mappas om” Men det är inget krav. Finns en koppling till något annat TA system som vi inte nämnt kan det fortfarande vara en lönsam historia att be oss bygga en ”mappning” det brukar inte ta många timmar att få till det. Det finns ett manuellt gränssnitt där du kan titta på sändningar och även skapa helt egna utan koppling till order mm för att på ett enkelt sätt skeppa gods.

Schipt TA är redan från början helintegrerat med övriga Schipt produkter som WMS, TMS och MPS. Det är även enkelt att integrera med andra motsvarande system. Vi har verkligen försökt att göra det så enkelt som möjligt men med möjlighet till väldigt avancerade saker. Så fördelen gentemot andra TA system på marknaden är således priset för Schipt TA vilket är lågt om du kör med fler än 3-5 transportörer det levereras från början med obegränsat antal transportörer, många användare och obegränsat antal transaktioner. Det som kan tillkomma är tillägg för kurirer då deras system är lite knepigare att koppla in sig på. Vissa kommer ingå men någon kommer vi ta ut en extra avgift för.

Supportavtal kan tecknas direkt med oss eller via någon framtida återförsäljare, Vi tar en fast avgift för att täcka kostnader för registrering och enklare support därefter gäller Pay and Play vilket innebär att du aldrig betalar för mer än du använder. När det kommer till anpassningar så lägger vi till fält och justerar design i program och rapporter på någon timme om det är småsaker, så enkelt är det! Alla anpassningar hänger kvar vid uppdateringar som sker automatiskt i bakgrunden. Vilket man naturligtvis kan stänga av och sköta mer manuellt och övervakat om man vill. Läs även mer om CC Dynweb på www.cubecorner.se. Där kan du köpa till egna design och utvecklingslicenser om du vill göra din egen utveckling och design.

Schipt TA kommer inte göra dig mer än glatt överraskad över både pris, prestanda, innehåll och enkelheten i att använda och anpassa systemet efter din verksamhet!