Från en enda produkt till en hel produktsvit

Sedan starten för två år sedan har Schipt ökat sitt produktutbud från en enda produkt till en svit av produkter som innehåller allt inom hantering av logistiska flöden.

trappor

Schipt AB grundades år 2016 med inriktning på försäljning och leverans av TMS-systemet CC TLE (Cube Corner Transport Logistic Enterprise). Systemet är utvecklat av Cube Corner AB som är moderbolag till Schipt. Sedan dess har vi på Schipt under två års tid byggt upp stommen i företaget för att under 2018 lansera produktsviten Schipt på marknaden under mottot ”The easy way”. Målet är att leverera en produkt som innehåller allt ni behöver för att hantera er logistik, till ett väldigt förmånligt pris. Med Schipt slipper ni investera i många system som är dyra att koppla ihop för att få en komplett hantering av era logistiska flöden.

Schipt är ett system som hanterar hela det logistiska utbudet som Cube Corner har erbjudit sina kunder under mer än 10 år. Alla applikationer i sviten är konstruerade i plattformen CC Dynweb som gör det väldigt enkelt att anpassa systemen för era specifika behov.

Läs mer om det bästa som marknaden har att erbjuda inom logistiska system här.

Från en enda produkt till en hel produktsvit